Hoe verwijder je al je tweets op Twitter?

Zondag 25 april 2010
Hoe verwijder je al je tweets op Twitter? Onlangs heb ik mijn Twitterfeed opgeschoond door al mijn oude tweets te verwijderen. Naast veel reacties in de trant van "Waarom?!?" kreeg ik ook veel vragen als "Hoe?!?". Ik had wat gezocht en kon niet echt iets vinden. Er is wel iets dat Twitwipe heet, maar dat werkte toch niet helemaal. Toen maar een andere oplossing. Ik kwam terecht op Delete Multiple Tweets. Lijkt heel handig, je kan immers de tweets selecteren die je wil verwijderen. Maar er is geen select all knop! Waarom niet? Geen idee! Maar goed, Firefox heeft extensies en na wat rond te hebben gekeken blijkt er ook een extensie te zijn waarmee je alle checkboxes in een geselecteerde tekst kan selecteren. Handig! Dus wil je al je tweets verwijderen?


  • Installeer eerst CheckFox voor Firefox

  • Ga naar http://delete.twitlan.com/

  • Laad ongeveer 1000 tweets (bij meer gaat die moeilijk doen)

  • Klik op Ctrl + A (of CMD + A op een Mac) om alle tekst te selecteren

  • Klik me je rechtermuisknop op de geselecteerde tekst en selecteer check

  • Klik op Delete the Tweets Permanently erggens bovenin de siteDoe dit totdat je tweets op zijn, of je tweets enkel bestaan uit "Reload the page again to see the Tweet".

Done!